BOHEMIAN ACOUSTIC

 
 
 

Rólunk

A Bohemian Acousticot 2013 őszén alapítottuk meg (Kurucz Ágnes -ének és Schäffer László-gitár), 2016 év végén pedig csatlakozott a csapatba Almási Victor Emmanuel aki cajonon és gitáron is játszik. Három különböző karakter egyesül ebben a csupaszív csapatban, nemcsak zenészként, de barátokként is együtt játszunk. A dalokat amiket szívesen hallgatunk, műfaji korlátok nélkül akusztikusan dolgozzuk fel, saját világunkra formáljuk. Különleges, bensőséges atmoszférát teremtünk a koncerteken, repertoárunkban igazi zenei csemegék is megjelennek.A coverek mellett egészen egyedi hangzásvilágú saját dalok is születtek, melyek leginkább pop/jazz ként meghatározhatóak. Szövegírónk Klausz Gergely, aki szellemes társadalomkritikáival kalauzol el minket Amál világába. Amál 1.0 és Amál on the Road dalainkat a megye legnagyobb rádiója a Forrás Rádió is játszotta. 


Az elmúlt években több, mint 140 koncertünk volt különböző fesztiválokon, céges- és privát rendezvényen országszerte és reméljük a jövőben egyre több helyen találkozunk majd!Díjak, elismerések:


2015 Ceglédi Utcazene Fesztivál fődíj

2015 Tatai Utcazene és Kézműves Sörünnep szakmai díj

2017 Balatonboglári XX. Légrádi Antal Tehetségkutató Rock Fesztivál I. helyezett 
Balatonboglári XX. Légrádi Antal Tehetségkutató Rock Fesztivál Legjobb énekese díj -Ági

 

Tagok

Kurucz Ágnes

Ének

2006 –ban kezdtem el az éneklést és rövid időn belül már karaoke műsorvezetőként tevékenykedtem Komárom-Esztergom megyében. 2008. novemberétől lehetőségem nyílt arra hogy a győri Újhullám clubban rendezzek rendszeresen karaoke esteket a fősiskolásoknak. 2009-ben voltam tagja a Beyond Karaoke Teamnek is, amely főként Fejér megyében szórakoztatta a nagyérdeműt. 2012 -2013 –ig a tatabányai Dallam Alapítvány jazz- ének tanszakának növendéke lettem, tanárom: Pozsár Béla volt. 2013 őszén megalapítottuk a Bohemian Acousticot.

Schäffer László

Gitár

Tizenéves koromtól gitározom, mind szólóban, mind különböző felállású flamenco csapatokban, instrumentális formációkban, melyek közül a legkiemelkedőbb az Ecos del Alma trió volt, mellyel Fringe szakmai díjat is nyertünk. Döntős voltam a Tátrai Tibor/Balogh Roland/Gerendás Péter által zsűrizett "A Gitár romantikája" elnevezésű versenyen. Tanulhattam klasszikus zenét szülővárosomban, Jazz-t konzervatóriumban (Mohai Tamástól), flamenco-t Granadában (alfredo Mesa-tól), és a világhírű Pusztai Antaltól is. A flamenco eljuttatott Csehországba, Németországba, és Örményországba is.

Almási Victor Emmanuel

Cajon/Gitár

Több neves zenésztől tanultam hangszeren játszani többek közt gitáron és fuvolán, majd később ukulelézni, dobolni és basszusgitározni kezdtem. Gitáron több formációban illetve szólóban is játszottam. Korábban főleg a blues és a bluegrass állt közel hozzám, mostanában a flamenco, a latin- és etno zenék formálják a stílusomat.

 
 
 
 

Tatabánya Hungary 2800

  • Facebook
  • YouTube
  • SoundCloud
  • Instagram

©2017 by Bohemian Acoustic. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now